KUSADAK ONLINE! FORUM
Dobro došli!

Preporuka gostima: - Registrujte se da biste mogli pristupiti svim delovima foruma.

Prijatno nam druženje.

...i ja imam kompjukter...

Ići dole

...i ja imam kompjukter...

Počalji od medicus taj Sub 22 Nov - 22:57:29

Предпостављам да сте сви који ово читате за разлику од службеника/ца у нашој вољеној локалној самоуправи, упознати са тајнама ђавоље машине која је пред вама... Поента је у следећем... Фрапирао сам се када сам сазнао да се у мојој матичној општини Савски Венац у Београду могу извадити сви изводи који су вам потребни, једноставно преко е-маила... само вас пар кликова дели од свих потребних докумената... Е сад, с' обзиром да је мени општина рођења Савски Венац, а општина становања Смедеревска Паланка, Једино што могу да наручим из Београда је извод из матичне књиге, а из Паланке ку*ац!!!
Па у којој је*еној вукоје*ини ја живим, да ли су наши представници власти свесни да им се бирократија не разуме ни у Виндовс-95, а да не помињем 2000!? Да ли је то нормално да после 8 година нико није успео да укапира како се прима и чита је*ени маил!!! Просто ми дође да им олупам оне компјуктере о главу, и онако им служе само да играју спајдер-солитере (очигледно незнају да инсталирају било шта друго)!
Да скратим причу... Гневан сам на службенике и власти општине, који немају воље да се посвете решавању најједноставнијег вида интернет пословања... не кажем да требамо бити као Београд, Београд је јако, јако узнапредовао у том погледу, али одговорно тврдим да је време да се том питању посвети пажње, јер ма колико невероватно звучало, али има људи који не воле да проведу преподне у реду за документ, подне у чекању да љубазна службеница одгледа колегиници у шољу, а послеподне у исправљању штампарских грешака у документу...
avatar
medicus

Muški
Godina : 30

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

...

Počalji od medicus taj Sub 22 Nov - 23:00:06

Ево једног вида ''помоћи''

ПИТАЊЕ:

Како могу добити потврду о држављанству, а да не морам да долазим лично?
Friday, 16 March 2007

ОДГОВОР:

Жао ми је што Вам морам саопштити да извод из матичне књиге рођених, као и сва остала докумнта из наше матичне службе у Смедеревској Паланци бар за сада не можете наручити путем маила. Али зато можете на други начин. Позивом на број 026/ 321-122 тражите матичну службу, од њих ћете добити информацију, који су им подаци потребни и колика је такса за тражена документа. Затим им у писму пошаљете потребне податке са уплатницом и на кућну адресу ћете добити извод из матичне књиге рођених.
avatar
medicus

Muški
Godina : 30

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu