KUSADAK ONLINE! FORUM
Dobro došli!

Preporuka gostima: - Registrujte se da biste mogli pristupiti svim delovima foruma.

Prijatno nam druženje.

...what lies beneath

Ići dole

...what lies beneath

Počalji od medicus taj Pet 22 Avg - 23:16:25

Сигуран сам да у свакоме од нас чучи један истраживач, пустолов жељан авантуре и изазова... само, некога је једноставно, срамота да призна, а неко никада није ни имао прилике да се упути у неизвесно! Ја јесам! Одрастајући уз ''Индијану Џоунс'', ''Досије икс'', и ''Том Сојера'' развијао сам авантуристички дух, потпомогнут причама бака и дека о уклетим долинама, закопаним ћуповима, лагумима и немачким бункерима... Било је ту свашта, разни бунари из којих се ноћу чују крици, нобјашњиве светлости под сувим гранама каквих столетних храстова, хумке без икаквог обележја, над којима се виђају чудне ствари, па и неке логичне... приче о разним предметима из старих времена, које људи ископавају приликом орања; о лагумима у центру, мало даље од аутобуске станице, у којима су се за време турака скривале жене и деца, а који су данас запечаћени, и приче о бункерима око школе, код старог игралишта, за које не знам кад су саграђени, и у коју сврху, а који су данас затрпани.
Смешно звучи, али ја као одважан истраживач, какав сам у детињству био, често сам се носио мишљу да кренем у експедицију, и истражим мрачне ходнике, пуне неизвесности и страха..... Све док ми учитељ Света није шамарима избио ту идеју из главе, једног дана када сам се са групицом вршњака мотао око улаза (излаза?) у бункер у јабукару код старог школског игралишта!
Идеја је ишчезла, али је радозналост остала, тако да користим прилику да потражим помоћ у разјашњавању ових и сличних 'мистерија'. Приче звуче немогуће, али ми се исто тако чини немогућа и друга крајност, тј. да је све уобразиља јер свака прича има део истине у себи. Зато хајде да ослободимо авантуристу у нама и пронађемо... the truth that lies beneath!

Захваљујем на помоћи при изради текстa, свом добром пријатељу и колеги sanguinus-u (a.k.a. :geek: levom smetalu)
avatar
medicus

Muški
Godina : 30

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Državna tajna

Počalji od Laki taj Sub 23 Avg - 10:25:35

Ја не бих чачкао мечку...


4, 8, 15, 16, 23, 42

_________________
L!Q
avatar
Laki
Admin

Muški
Godina : 41

Pogledaj profil korisnika http://www.kusadak.dzaba.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu